Over ons

In Drenthe, te midden van landerijen en nabij het natuurreservaat ‘Dwingelerveld’ bevindt zich onze Bed and Breakfast / Table d’Hôtes ‘Het Oude Jachthuis’.

De 350 jaar oude monumentale boerderij, vroeger boerderij annex herberg en café, was eeuwenlang een sociale ontmoetingsplek.

In de jaren ’60 hebben mijn schoonouders, Ries en Jeanet van Doesburg de boerderij gekocht en het café ‘Van der Linden’ verbouwd tot restaurant.

Later hebben mijn man, Arnold, en ik onze ziel en zaligheid in het restaurant gestoken.

Dit is uiteindelijk bekroond met een Michelin-ster, de eerste van de vier noordelijke provincies.

Centraal stond en staat het koken met verse kruiden uit de tuin en de heerlijke patisserie.

Na vele jaren succes, hebben wij uiteindelijk weer bewust gekozen voor kleinschaligheid, weer terug naar onze passie, zelf nieuwe recepten maken, aan het fornuis staan en maatwerk leveren voor onze gasten.

 

Toen onze kinderen groot waren en het huis uit waren, zijn wij met de Bed and Breakfast / Table d’Hôtes begonnen. Hierin combineren wij de gastronomische kookkunsten en gastvrijheid als vanouds met het comfort van twee luxe en sfeervolle gastenkamers. Hoewel mijn man reeds in 2021 is overleden, wordt zijn droom en passie met liefde door mij voortgezet.

In een authentieke ambiance kunt u genieten van heerlijke seizoensgerechten met verse groenten en kruiden uit eigen tuin en bijpassende wijnen.

S’ morgens serveer ik u graag een uitgebreid ontbijt.

S ’avonds nodig ik u uit aan te schuiven aan de Table d’Hôtes.

Ik verheug mij op uw komst.

Ellen van Doesburg

Scroll to top